Spring til indhold

LANDSKAB

Vi designer smukke varierede  og holdbare plantemiljøer til rum og landskaber.

Rum og landskaber, der er funktionelle, smukke og tilpasset deres omgivelser. Vores projekter spænder over mange skalaer og sektorer; fra grønne tage til grøn infrastruktur, byområder til landområder, fra kirkegårde til små haver. Vi leder vores egne projekter men yder også konsulentservice til landskabsarkitekter, ingeniører, grundejere og offentlige myndigheder.

At skabe plantemiljøer med stor biodiversitet kræver stor viden om planternes egenskaber og hvordan de interagere, og ofte fejler beplantninger fordi man ikke forstår kompleksiteten af at skabe plantemiljøer med rig biodiversitet. Eller man forfalder til at skabe monotone beplantninger der hverken beriger mennesker eller dyrelivet.

Vi har vores hænder i jorden, kender producenterne, kender hver plante og sørger for kvalitet hvert trin af vejen. Vi specialiserer os i brugerdefinerede planteopkøb, forberedelse af anlægssted og langsigtede forvaltningsplaner. Vi designer altid med vedligeholdelse i tankerne, Vi skræddersyer vores designs til begrænsningerne af eksisterende anlæg og vores kunders ressourcer. Vedligeholdelse er ikke noget vi kommer i tanke om bagefter, men er udgangspunktet for vores design.

Hvis du er interesseret i at tale med os om dit projekt, glæder vi os til at høre fra dig.

Kontaktperson
Lise Bollhorn
Mail: lise@d-kon.dk
Mobil:. 4013 5554